Průvodce kvalitou
V moři informací o jídle může být těžké rozeznat, co je skutečně kvalitní. Průvodce kvalitou vám pomůže zorientovat se v označeních, surovinách i původu potravin. Najdete tu fakta, rady i užitečné tipy pro každodenní nákup.
Všechny články
Jak jsme testovali šunku
V České republice se šunka vyrábí ve třech jakostních kategoriích: nejvyšší jakosti, výběrová a standardní. Rozdíly spočívají v obsahu čistých svalových bílkovin, použitých surovinách a kvalitě zpracování. Parametry kategorií jsou definovány ve vyhlášce č. 69/2016 Sb.
Kvalita, která nám chutná
Základem každé jednohubky jsou vždy kvalitní suroviny. Správná kombinace chutí vytvoří opravdový gurmánský zážitek, který si každý může připravit doma. Jak ale rozpoznat kvalitu na první pohled, když v obchodě nemáme možnost ochutnat? Klíče
Článků celkem: 2